Yaşlandırma Uygulaması Nedir? Nasıl İndirilir? İşte FaceApp'tan Fotoğraf Yaşlandırma

Yaşlandırma uygulaması FaceApp nasıl kullanılır? Uygulamayı nasıl indiririm? FaceApp 'ta yaşlandırma efekti nasıl yapılır? İşte yaşlandırma uygulaması hakkında detaylı bilgi.

Yaşlandırma Uygulaması Nedir? Nasıl İndirilir? İşte FaceApp'tan Fotoğraf Yaşlandırma

Yeni akım: Yaşlandırma.

Sosyal medya üzerinde son günlerde en popüler olan uygulama FaceApp uygulaması oldu. Yaşlandırma programı olarak bilinen FaceApp uygulaması , akıllı telefon kullanıcılarının en çok merak ettiği konu oldu. Peki yaşlandırma uygulaması nasıl kullanılır? FaceApp uygulaması nasıl indirilir? FaceApp 'ta yaşlandırma işlemi nasıl yapılır? 

UYGULAMAYI NASIL İNDİRİRİM?

FaceApp mobil uygulaması akıllı telefonlarda Play Store 'den ve AppStore 'den indirilebilmektedir. Telefonunuzdan mağazaya giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra arama kısmına FaceApp yazın. FaceApp yazdıktan sonra çıkan uygulamayı indirin.

Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açın. Açılan uygulamada aşağıdaki adımları takip ederek yaşlandırma efektine gidebilirsiniz.

Uygulamayı açınca fotoğraflara erişim izni vermeniz gerekiyor. Bazı uzmanlar, fotoğraflar ve bilgilere erişim izni istediği için uygulamayı güvenli bulmuyor. 

Daha sonra bu uygulamada fotoğrafınızı yükleyin ya da fotoğrafınızı çekin. Fotoğrafı yükledikten sonra yukarıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda aşağıdaki menüden yaş kısmına gidin.

Menüde yaş yazan kısma tıkladığınızda aşağıdaki seçenekler karşınıza çıkacak. 

Burada yaşlı seçeneğini tıklayın. Yüklediğiniz resmin yaşlandırıldığını göreceksiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA