Whatsapp'da Yeni Döneme Girildi, Güncelleme Yapıldı

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma platformu Whatsapp, her geçen gün yeniliklere imza atmayı sürdürüyor. Whatsapp Sticker özelliği de bu yeniliklerden bir tanesi.

Whatsapp'da Yeni Döneme Girildi, Güncelleme Yapıldı

Bu yeni özellikle kullanıcılar, sohbetlerinde Facebook Messenger'da olduğu gibi sticker kullanabilecekler.  Facebook tarafından satın alınan Whatsapp'a yeni özellikle entegre edilmeye devam ediliyor. Kullanıcılar son gelen güncellemeyle birlikte artık emoji ve gif kullanımının yanı sıra Facebook Messenger'dakine benzer sticker kullanabilecekler.

Whatsapp'ın Android Beta ve İOS 2.18.100 güncellemesiyle gelen yeni özellikle birlikte uygulamanın içerisine bir de mağaza eklendiği görüldü. Şu anda Whatsapp'ın ilgili sticker mağazasında 12 çıkartma paketi satışa sunulurken, kullanıcılar uygulama mağazalarından ücretli ya da ücretsiz indirebilecekleri stickerlarla sohbetlerini daha eğlenceli hale getirebilecekler.  Facebook, son zamanlarda yaptığı güncellemelerle birlikte Whatsapp'ı daha çok Facebook Messenger'a benzetme yolunu tercih etti.

Kullanıcıların bir kısmı yeni özelliklerden memnun olduğunu belirtse de , büyük bir çoğunluğu Facebook'un bu 'Kurcalama' olaylarından memnun değil. Facebook son zamanlarda veri skandallarıyla gündeme sık sık geliyor. Öyle ki Whatsapp'ın kurucuları dahi bu durumdan rahatsızlıklarını belirtip firmadan ayrılmayı tercih etti.