Whatsapp Kullananlara Sürpriz! 3 Güncelleme Birden

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, bu sabah saatlerinde 3 yeni güncellemesini daha kullanıcılarına sunmaya başladı.

Whatsapp Kullananlara Sürpriz! 3 Güncelleme Birden

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, bu sabah saatlerinde 3 yeni güncellemesini daha kullanıcılarına sunmaya başladı. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, sabah saatlerinde uygulamaya entregre ettiği yeni güncellemelerle tekrar gündemde. Türkiye saati ile 07.00'de kullanıma açılan yeni özelliklerle birlikte artık grup mesajlarında 1:1 özel cevap yazılabilecek.

Bu işlemin yapılabilmesi için grup sohbetinde bir mesaja uzun dokunduktan sonra ardından 'Diğer ve Özel olarak cevapla' seçeneğine tıklamak gerekiyor. Bir diğer özellik ise Whatsapp'ta fotoğraf ve video düzenlerken çıkartma ekleme seçeneği. Bundan sonra fotoğraf ve video düzenlemelerinde gülen yüz simgesine dokunarak eğlenceli içerikler üretebilirsiniz.

Üçüncü özellik ise durum sekmesinden bir kişinin durumunu ön izleme seçeneği, 3D dokunuş özelliği olarak adlandırılan özellik de bugünden itibaren kullanılabilecek.