Whatsapp'ın Yeni Özelliği : Parmak İzi Kilidi Nasıl Aktif Edilir?

Whatsapp her geçen gün yeni özellikleriyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde ilginç bir karar alan Facebook yönetimi, instagram ve Whatsapp ile Facebook Messenger'de cinsellik çağrıştıran emojilerin kaldırılmasına karar vermişti. Bazı özelliklerini kaldırıp, yeni özellikleri ise aktif ederek adından sürekli söz ettirmeyi başaran anlık mesajlaşma evreninin lideri konumundaki Whatsapp, bu sefer de çok kullanılacak yeni bir özelliği ile tekrar gündemde. Bundan böyle siz istemediğiniz sürece mesajlarını

Whatsapp'ın Yeni Özelliği : Parmak İzi Kilidi Nasıl Aktif Edilir?

Whatsapp'ın Yeni Özelliği : Parmak İzi Kilidi Nasıl Aktif Edilir?

Whatsapp her geçen gün yeni özellikleriyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde ilginç bir karar alan Facebook yönetimi, instagram ve Whatsapp ile Facebook Messenger'de cinsellik çağrıştıran emojilerin kaldırılmasına karar vermişti. Bazı özelliklerini kaldırıp, yeni özellikleri ise aktif ederek adından sürekli söz ettirmeyi başaran anlık mesajlaşma evreninin lideri konumundaki Whatsapp, bu sefer de çok kullanılacak yeni bir özelliği ile tekrar gündemde. Bundan böyle siz istemediğiniz sürece mesajlarınıza başkaları erişemeyecek, çünkü parmak izi kilidi artık aktif...

YENİ İŞ HABERLERİNDEN HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OL, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞ VE BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUN! TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ ŞİMDİ GÖNDER.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp'ın yeni özelliği büyük ses getirdi. Özellikle mesajların gizliliği açısından atılan bu adım bir çok tartışmayı da beraberinde getirirken, parmak izi kilidinin nasıl kullanılacağı da gelen güncellemeyle netleşmiş oldu. Whatsapp'ın parmak izi kilidi özelliği yeni güncellemeyle gelen önemli özelliklerden birisi. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın parmak izi kilidi aktif edildiğinde, whatsapp'taki mesajlara sadece bu kilit açılırsa erişim sağlanabiliyor.

İlgili özelliğin aktif edilebilmesi için whatsapp uygulaması üzerinden ayarlar, hesapi gizlilik yolu izlendikten sonra açılan sayfada en altta yer alan parmak izi kilidi özelliğinin aktif edilmesi gerekiyor. Bu pencerede whatsapp mesajlarının ne kadar süre parmak izi kilidi olmadan erişilebilir olacağı da seçiliyor. Kullanıcılar dilerlerse 1 dakika, dilerlerse Whatsapp'tan çıktıktan hemen sonra, dilerlerse 30 dakika sonra parmak izi kilidinin aktif hale gelmesini sağlayabilirler. Parmak izi kilidi özelliğinin kullanılabilmesi için mobil cihazda parmak izi sensörünün bulunması gerekiyor.