Whatsapp'ın Beklenen Özelliği Yayımlandı! Milyonlarca Kişi İstiyordu

ABD merkezli anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, yeni özelliklerini bir bir duyurmaya devam ediyor.

Whatsapp'ın Beklenen Özelliği Yayımlandı! Milyonlarca Kişi İstiyordu

Whatsapp'ın Beklenen Özelliği Yayımlandı! Milyonlarca Kişi İstiyordu 

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, milyonlarca kullanıcıdan gelen geri bildirimleri değerlendirerek grup meselesine kökten çözüm buldu. Uzun süredir istemedikleri gruplara giren kullanıcılar tarafından gelen şikayetleri değerlendiren Whatsapp , gruplara ekleme seçeneğinde düzenlemeye gitti. İlk olarak Hindistan'da başlatılan ve ülkemizde de kullanılmaya başlanan yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık grup ekleme seçeneklerini kendileri belirleyebilecekler.

Bu sayede istemedikleri gruba girmek, bu gruptan çıkma konusunda tereddütte kalma konusundan da kurtulmuş olacaklar. Kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan birisi sürekli eklenen 'Gruplar' , Türkiye'de de çok fazla tartışma konusu haline gelen özellik , gençlerin kabusu haline gelmiş, köy dernekleri, iş , okul vb. gruplara alınan gençler, buradan çıkamadıklarını, çıktıklarında yanlış anlaşılmaktan çekindiklerini belirtiyordu.

Whatsapp'ın yeni özelliği sayesinde gruplara sizi kimlerin ekleyebileceğini seçebeileceğiniz gibi, kimlerin ekleyemeyeceğini de seçeceksiniz. Özelliğin aktif hale getirilebilmesi için Whatsapp'ı açtıktan sonra ayarlar, hesaplar gizlilik bölümüne gitmeniz, buradan gruıpları seçerek seçeneklerinizi düzenlemeniz gerekiyor.