WhatsApp'a Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a yeni özellik . Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp 'a yeni özellik beta sürümüne geldi.

WhatsApp'a Yeni Özellik

WhatsApp 'a flaş özellik geldi.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mobil mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'ın beta sürümüne yeni bir özellik geldi. Edinilen son bilgilere göre WhatsApp, yeni güncellemesi ile platfomu Facebook 'a bağlıyor. 

2020 yılından itibaren reklamların da olacağı WhatsApp 'da, durum özelliğinin günde 500 milyondan fazla aktif kullanıcısı var. Bu özellikten milyonlarca kişi her gün durum paylaşımı yapıyor.

Facebook ve İnstagram 'da da bulunan durum özelliği , WhatsApp 'tan Facebook 'a bağlanacak. 

Görünen o ki Facebook, günde 500 milyona yakın kişinin aktif olarak kullandığı bu alanın erişeceği alanı artırmak için şimdiden yoğun bir mesai harcamaya başlamış durumda.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'ın ortaya çıkan son Beta görüntülerine göre, WhatsApp durumu için Facebook entegrasyonu geliyor.

Geçtiğimiz yıllarda WhatsApp 'ı kendi bünyesine alan Facebook 'a entegre edilecek özellik ile artık WhatsApp 'ta yapılan durum paylaşımları otomatik olarak Facebook 'ta da yayımlanacak. 

Hala test aşamasında olan yeni özellik ile WhatsApp durum güncellemeleri Facebook Hikayeler ile paylaşılacak.

Söz konusu özelliğin önümüzdeki dönemde hem iOS hem de Android uygulamalarına gelmesi bekleniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA