WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geliyor

Whatsapp yeni özelliklerle kullanıcılarının beğenisini kazanmaya hazırlanıyor. Whatsapp, Whatsapp Web'e entegre etmeye çalıştığı yeni özelliklerle tekrar gündeme geldi.

WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geliyor

Whatsapp'ın yakın zamanda hayata geçireceği ilk özellik, sohbette gönderilen çıkartmaları gruplandırabilme özelliği.Bu özellikle birlikte, gönderilen çıkartmalar kullanıcılar tarafından gruplandırılabilecek, bu sayede istenen çıkartmalara daha çabuk erişim sağlanacak. İkinci özellik ise fotoğrafları albüm haline getirebilmeye ilişkin.

Söz konusu yeni özellikle fotoğraflar albüm halinde başka kullanıcılara rahatlıkla gönderilebilecek. Özelliklerin kısa süre içerisinde hayata geçirlmesi bekleniyor. Bu arada Whatsapp güvenlik önlemlerinin arttırılması ve farklı kişilerin whatsapp mesajlarına erişimini zorlaştırma amacıyla parmak izi giriş özelliğini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beta sürümünde yer alan özellikle birlikte, telefondan girişlerde parmak izi onayı aktif hale getirilebilecek.

Bu sayede istenmeyen kişilerin mesajları okuması engellenecek.

PARMAK İZİ ÖZELLİĞİ GELMİŞTİ

Son olarak WhatsApp 'ın android beta sürümüne parmak izi ile giriş özelliği gelmişti. Parmak izi özelliği açma adımları için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA