WhatsApp'a Flaş Yeni Özellik: Attığınız Mesaja Tıkladığınızda..

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a bomba yeni özellik geldi. İşte beta sürümüne gelen son özellik.

WhatsApp'a Flaş Yeni Özellik: Attığınız Mesaja Tıkladığınızda..

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a bomba özellik.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklerini kullanıcılara sunmayta devam ediyor. Bugün gelen son bilgiye göre WhatsApp, kullanuculara atılan mesajlarla ilgili yeni bir özelliği daha uygulamaya getirdi. Buna göre artık gönderdiğiniz mesajın üzerine uzun süre basıl tutunca üzerine iletildi mesajı geldği görülüyor. 

ATTIĞINIZ MESAJ KAÇ KEZ 'İLETİLDİ' (BAŞKALARI İLE PAYLAŞILDI MI?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a  eklenen yeni özellik ile birlikte bir mesajın kaç defa iletildiğini görebileceksiniz. Yani atılan mesaj attığınız kişi dışında başkalarıyla da paylaşıyor mu görebileceksiniz.

BETA SÜRÜMÜNDE KULLANIMA SUNULDU

Beta sürümü kullanımda olan bu özelliğin sahte haberlerin yayılmasını engellemek amacıyla geliştirildiği düşünülüyor.

Kadın-erkek diğer memur adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

WhatsApp, geçtiğimiz yılın son aylarından beri test ettiği  grup konuşmalarındaki “özel olarak cevapla” özelliğini yaygınlaştırdı. Android sürümünün yanı sıra Web ve Masaüstü sürümlerinde de geçerli olan özellik, grup konuşmalarındaki kişilere özel olarak mesaj atmanızı sağlıyor.

Eğer bu özellikten faydalanmak isterseniz, grup konuşmalarındaki WhatsApp web’de kişilerin mesajlarına tıklamanız yeterli. Bu adımın ardından karşısınıza çıkan açılır pencerede “özel olarak cevapla” seçeneğini görebilirsiniz. Aynı şekilde Android’te bu özelliği kullanmak için mesaja uzunca bastıktan sonra sağ üst köşedeki üç noktaya basmanız gerekiyor. Böylece açılır pencere üzerinden “özel olarak cevapla” seçeneğine erişebiliyorsunuz.