WhatsApp'a Bugün Yeni Değişiklik Geldi

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugün yeni bir özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Yeni özellik kullanıcıları sevindirecek türden.

WhatsApp'a Bugün Yeni Değişiklik Geldi

WhatsApp kullanıcılarını sevindiren son dakika gelişmesi !!

WhatsApp kullanıcılarını sevindiren son dakika haberi: WhatsApp 'ın uzun süredir kullanıcılara sunduğu mesaji geri al özelliği ile ynalış gönderilen veya gönderdiğinize pişman olduğunuz mesajları iki taraftarn da silebiliyordunuz. Bugün yaşanan gelişme ile birlikte artık WhatsApp 'ta mesajı iki taraftan da silme özelliğinin süresi uzatıldı.

Ancak, yanlışlıkla attığı ya da gönderdiği mesajdan pişman olan ve bu mesajı geri çekmek isteyenlerin bu işlemi en geç 1 saat 8 dakika 16 saniye içerisinde yapması gerekiyordu.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması  kullanıcılardan gelen talep sonrasında bu özellikte sessizde değişikliğe gittiği ortaya çıktı.

Uygulamanın iOS için yayınladığı yeni beta sürümünde süreyi 13 saat 8 dakika 16 saniye seviyesine çıkardığı tespit edildi. Henüz mesajlaşma platformunun resmi internet sitesinde bu değişiklik hakkında henüz bir detaya yer verilmiyor.

Kamubulteni.com  |  Ankara