WhatsApp'a Beklenen Özellik Geliyor

WhatsApp kullanıcılarını sevindiren açıklama geldi. Yeni güncelleme ile birlikte artık WhatsApp 'ın can sıkan özelliği devre dışı kalacak.

WhatsApp'a Beklenen Özellik Geliyor

Beklenen özellik WhatsApp 'a geliyor.

MEsajlaşma ve görüntülü arama uygulaması WhatsApp , kullanıcıların büyük merakla beklediği açıklamayı yaptı. Kullancıların beklediği yenilik geliyor.

Whatsapp üzerinden bir kişi ile görüşme yapmak için bir kişiyi önce onu rehbere kaydetmesi gerekiyordu. Yapılan son açıklamada artık bu zorunluluğun yeni güncellemede yer almayacağını , bir kişi ile görüşmek için onu rehbere kaydetmenize gerek kalmayacak.

Başından beri uygulamanın  bu özelliğinin şikayet aldığı biliniyordu. Whatsapp sonunda milyonlarca kullanıcıdan gelen bu  uyarıları dikkate aldı ve artık rehbere kayıt yapılmadan da görüşme yapılabilmesinin yolunu açtı.

GÖRÜŞME BAŞLATMAK İÇİN REHBERE KAYIT GEREKİYORDU

Whatsapp'ta bir kişiyle görüşme başlatabilmek için o kişinin kullanıcının telefon rehberine eklemesi gerekiyor. WhatsApp'ın kuruluşundan bu yana devam eden ve kullanıcıların sorun olarak gördüğü bu zorunluluk ortadan kaldırılıyor. Son sürüm ile bu özellik aktif hale gelecek.

MEMUR ALIMI HABERLERİ İÇİN TIKLA TAKİP ET

WhatsApp 'a  önümüzdeki günlerde gelecek yeni bir güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar, telefon rehberlerine ilgili kişiyi eklemese de WhatsApp uygulamasını kullanıyor olması halinde görüşme yapabilecek.

WHATSAPP KULLANIP KULLANMADIĞI DA KONTROL EDİLEBİLECEK

Güncelleme sonrası kullanıcıların karşısındaki kişinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını da kontrol etme şansı olacak.

KADEMELİ OLARAK

Son güncelleme kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başladı.

En yeni sürümü indiren kullanıcıların telefonlarında otomatik olarak söz konusu özellik aktif hale gelecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA