WhatsApp'a Beklenen Özellik Bugün Geldi

WhatsApp 'ın merakla beklenen özelliği bugün saat 14.00 'dan sonra telefonlarda aktif hale geldi. İşte yeni parmak izi özelliği.

WhatsApp'a Beklenen Özellik Bugün Geldi

WhatsApp 'ta parmak izi dönemi resmen başladı.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a yeni özellik geldi. Android kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen parmak izi teknolojisi WhatsApp tarafından aktif hale getirildi. Kullanucular , bundan sonra WhatsApp 'a girmek için parmak izi kullanabilecek. 

WhatsApp 'ta parmak izini aktif hale getiren kullanıcılar bugünden sonra parmak izi ile giriş yapacak. Parmak izi olmadan WhatsApp açılmayacak. 

Daha da önemlisi WhatsApp Android  cihazlarda bulunanuygulaması ile cihazın kendisi kilitli değilken bile kilitlenebiliyor.

Bu özelliği aktif hale getirmek için uygulamaya girin ve ayarlarında Gizlilik kısmına tıklayın. Gizlilik ayarları kısmına girdiğinizde Parmak İzi kilidi seçeneğini karşınıza çıkıyor.  Buradan parmak izi kilidini açarken ayrıca anlık, 1 dakikalık veya 30 dakikalık bekleme süreleri belirleyebiliyorsunuz.

Öte yandan parmak izi kilidi devredeyken bildirimlerde WhatsApp mesajlarının gönderen ve içerik kısmının gösterilmesini isterseniz bunu da ayarlar kısmından değiştirebiliyor ve bu şekilde mesajlara cevap vermek için seçeneklere bakabilirsiniz.

Bu açıksa diğer kişiler de WhatsApp kilitli olsa bile mesajlarınızın içeriğini ön izleyebiliyor.

iOS'ta aktif olarak kullanılabilen yüz tanıma teknolojisi ise Android cihazlarda halen kullanılamıyor. 

SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİ

WhatsApp son görülme özelliğinin yeni güncellemede olmayacağı belirtildi. Diğer kullanıcılarla bu özellik hakkında bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM   | ANKARA