WhatsApp'a 2 Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a iki yeni özellik geliyor. Yakın zamanda uygulamaya eklenecek olan özellikler tatil modu ve sessiz mod.

WhatsApp'a 2 Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a 2 yeni özellik geliyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve sesli-görüntülü arama programı WhatsApp, yeni iki özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 

Kullanıcı deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmalarını sürdüren WhatsApp yetkilileri, yeni zellik üzerinde çalışmaya devam ediyor. WABetaInfo 'nun bugün yayımladığı yeni bilgiye göre  iki yeni özellik yolda. Önümüzdeki günlerde gelmesi beklenen yeni özelliklere baktığımızda en dikat çeken yeni özelliğin Tatil Modu (Vacation Mode) isimli özellik olduğu görülüyor. Tatil modu aktif edildiğinde, arşivlenen sohbetler mesaj geldiği zaman ana ekrana geri dönmeyecek.

Bazı kullanıcılar çok sayıda gruba dahil olup bu gruplardan hermesaj geldiğinde bildirim gelmemesi için onları arşive alıyor. Bu grupları hem sessize alıp hem de arşive alıyor. Ancak yeni mesaj geldiğinde bu grup konuşmaları, otomatik olarak arşivden çıkıp ana ekrana dönüyor. WhatsApp'ın Tatil modu özelliği ile sessize alınmış ve arşivlenmiş sohbetlere mesaj gelse bile arşivde kalmaya devam edecek. Sadece grup sohbetleri için değil, bireysel sohbetler için de aynı şekilde çalışacak.

Yeni özelliklerin ne zaman geleceği henüz belli değil.