TESK'ten İndirimli İnternet Tarifesi Çağrısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafların kendisini geliştirim üretime katkıda bulunabilmesi için İnternet Servis Sağlayıcıları (ISS) tarafından indirimli tarifeler sunulması gerektiğini söyledi.

TESK'ten İndirimli İnternet Tarifesi Çağrısı

ESNAFA ÖZEL İNDİRİMLİ İNTERNET TARİFELERİ UYGULANMALI

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafların kendisini geliştirim üretime katkıda bulunabilmesi için İnternet Servis Sağlayıcıları (ISS) tarafından indirimli tarifeler sunulması gerektiğini söyledi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlı Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, esnafların e-ticaret ile eşit şartlarda rekabet ediebilmelerinin önünün açılması için esnaflara özel indirimli internet tarifelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. E-Ticaret sektörünün her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çeken Palandöken, market alışverişi, giyim, kozmetik, yöresel ürünler ve teknolojik aletler gibi geniş bir skalada alışverişin internet üzerinden gerçekleştirilebildiğini söyledi.

Palandöken, "Geçtiğimiz yıl 50 milyar TL’ye kadar ulaşan e-ticaret hacmimiz bu yıl ve gelecek yıllarda artarak büyüyecek. Gelişen ve büyüyen e-ticaretten esnafımızın da hak ettiği payı alması gerekiyor. Kendisini geliştirmesi, üretimini artırması, teknolojiye ayak uydurması için esnafa öncelikle özel indirimli internet tarifeleri uygulanmalı" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA