ROKETSAN: Hiçbir Şart Olmadan İşe Alacağız

20 23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST'te dereceye girecek yarışmacılara ROKETSAN'da çalışma yolu açıldı.

ROKETSAN: Hiçbir Şart Olmadan İşe Alacağız

ROKETSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit 'ten işe alımlar hakkında önemli açıklama geldi.

TEKNOFEST'in Yeşilköy'de bulunan Havacılık Müzesinde Yiğit bir basın toplantısı düzenledi ve festivale ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Rroket, füze ve uzay teknolojileri alanında festivalin ana sponsoru olduklarını söyleyerek açıklamasına başlayan Yiğit, "Gençlerimizin başarılarını destekliyoruz. Böyle güzel bir etkinliğe sponsor olduğumuz için hem gururlu, hem mutlu hem de şanslı olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı ve festivale verdikleri destekleri şu ifadelerle dile getirdi: "Bu festivalde düzenlenecek yarışmalara katılıp dereceye girenlere, herhangi bir şart aramaksızın ROKETSAN'a başvurmaları durumunda işe alacağımızı taahhüt ediyoruz."

ROKETSAN'DA İŞE GİRMEK KOLAY DEĞİL

28 takımın katılacağı yarışmada ilk üçe girek ekiplerin direk ROKETSAN'a işe alınacağını, başka bir şartaranmayacağını söyleyen Yiğit şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Aksaray'da başlayan ve 28 takımın yarışacağı yarışmada ilk üçe giren ekiplerin -çünkü şahıs olarak bu yarışmalara girilmiyor- tüm mensuplarını dereceye girmeleri ve talep etmeleri halinde ROKETSAN'da işe alacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu ekiplerdeki arkadaşlarımızdan da herhangi bir şart aramıyoruz. Dereceye girmiş olmaları bizim için yeterlidir. Bu da cazip bir tekliftir. ROKETSAN'da işe girmek o kadar kolay değil."

Prof. Dr. Yiğit, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"ROKETSAN, ülkemizin roket, füze ve uzay teknolojileri konusunda çalışan bir firmasıdır. Biz Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Önemli ve güçlü bir firmayız. Gençlerimiz bizleri iyi takip ediyorlar. ROKETSAN, Türkiye'de güçlü bir firmadır. Çok yüksek teknoloji ile ilgileniyor. Yaptığımız işlerin gereği çok şey söyleyemiyoruz. Ancak bilenler bilir. Dereceye giren gençlerin talep etmeleri durumunda onları işe alacağımızı Anadolu Ajansı vesilesiyle duyurmak istedim."

Kamubulteni.com | Ankara