PS4, Xbox One, PC ve Nintendo ile Oynayabileceğiniz 5 Strateji Oyunu

Strateji oyunu seven Gamerlar, son dönemlerde çıkan ve ilgi çeken oyunları araştırıyor. PS4, Xbox One, PC ve  Nintendo Switch üzerinden oynanabilen strateji oyunları şu şekilde;

PS4, Xbox One, PC ve  Nintendo ile Oynayabileceğiniz 5 Strateji Oyunu

Gamer 'ların en çok merak ettiği oyunlar strateji oyunları.

2019 yılında oynayabileceğiniz en güzel strateji oyunları şu şekilde;

Into the Breach

Çin merkezli bir stüdyo tarafından piyasaya sunulan ve geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan oyun büyük bir başarı yakaladı. PC, Mac, Linux ve Nintendo Switch platformları üzerinden oynanabilen oyun.  strateji oyunu sevenleri bekliyor.

XCOM 2: War of the Chosen

Yukarıdaki İnto the Beach ile karşılaştırdığımızda daha fazla bütçeli bir oyun olan XCOM 2 ,  2019 yılının beğenilen oyunlarından biri. PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux platformları üzerinden oynanabilen oyun  29 Ağustos 2017 tarihinde piyasaya sürülmuş ve beğeni toplamıştı.

Company of Heroes

Strateji oyunu severlerin beğenisini çeken modern savaş temalı oyun, bu listede bulunan en eski oyunlar arasında yer alıyor.  2006 yılında piyasaya sürülen Company of Heroes, PC ve Mac platformları üzerinden oynanabiliyor. İlk oyunu sevilen Company of Heroes 'in 2 'incisi de çıktı ve 2013 yılındna bu yana oynanıyor. 

Civilization 6

Strateji oyunu seven Gamerlerin ilk aklına gelen oyunların başında Civilization oyun serisi geliyor.  2016 yılında piyasaya sürülen Civilization 6 oyunu ile oldukça büyük bir başarı yakaladı.

Civilization 6, PC, Mac ve Linux platformları üzerinden oynanabiliyor.

Cities Skylines

Cities Skylines, şehir kurup büyütmek isteyen gamerların tercihi olan Ciries Skylines,  Unity oyun motoru ile geliştirildi. 2015 yılında çıkartılan oyun,  PS4, Xbox One, PC ve  Nintendo Switch platformları üzerinden oynanıyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA