PEAK'tan Cyberpunk 2077 Benzeri Reklam

Peak.com isimli teknoloji firmasının tüm Türkiye'de eş zamanlı yayımladığı reklam filmi, e3 oyun fuarundaki Cyberpunk kadar insanları etkiledi. Dünyaca ünlü mobil oyun firması Peak takımını genişletmek için adından çokça söz ettirecek bir reklam filmi yayımladı, üstelik Türkiye'deki neredeyse tüm tv kanallarında aynı anda. Reklam videosunun eş zamanlı yayımlanması ve glitch ile girmesi ise milyonlarca insanı 'bu bir siber saldırı mı?' sorusunu sormaya yöneltti. e3 oyun fuarını izleyen oy

PEAK'tan Cyberpunk 2077 Benzeri Reklam

PEAK'tan Cyberpunk 2077 Benzeri Reklam!

PEAK isimli teknoloji firmasının tüm Türkiye'de eş zamanlı yayımladığı reklam filmi, e3 oyun fuarundaki Cyberpunk tanıtımını akıllara getirdi. Dünyaca ünlü mobil oyun firması Peak takımını genişletmek için adından çokça söz ettirecek bir reklam filmi yayımladı, üstelik Türkiye'deki neredeyse tüm tv kanallarında aynı anda. Reklam videosunun eş zamanlı yayımlanması ve glitch ile girmesi ise milyonlarca insanı 'bu bir siber saldırı mı?' sorusunu sormaya yöneltti. e3 oyun fuarını izleyen oyunseverler ise bu reklamdan aslında pek de etkilenmediler. e3 Xbox fuarında Cyberpunk tanıtım videosu da xbox konuşmacısının başka bir konudan bahsettiği esnada glitch ile giriş yapmış, canlı yayın takip eden milyonlarca insana 'Neler oluyor?' dedirtmişti. 

PEAK TV REKLAMLARI

CYBERPUNK E3

Türkiye'den çıkmış en büyük dijital oyun şirketlerinden biri olan Peak Games‘in bir bölümü dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Zynga tarafından satın alındı. Edinilen bilgilere göre satın alma 100 milyon dolarlık nakit karşılığında gerçekleşti ve anlaşma sadece Peak Games'in kart ve okey oyunları geliştiren bölümünü kapsıyor.

Söz konusu anlaşmaya göre Peak Games'in Spades Plus, Gin Rummy Plus ve Okey gibi oyunları Zynga'nın olacak. Toy Blast ve Toon Blast oyunları ise Peak Games'te kalacak ve şirket İstanbul merkezli bağımsız bir oyun şirketi olarak yoluna devam edecek.