O Uygulamayı Yükleyenlere Kötü Haber: WhatsApp'ınız Kapanabilir

Son dakika uyarısı WhatsApp 'tan geldi. Yapılan açıklamada WhatsApp türevlerini telefonlarına yükleyenlere kötü haber verildi.

O Uygulamayı Yükleyenlere Kötü Haber: WhatsApp'ınız Kapanabilir

Dünya üzerinde en çok kullanılan akıllı telefon mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp 'tan flaş bir açıklama geldi.

Radikal bir karar alan WhatsApp, bazı uygulamalar tespit etti ve bu uygulamayı telefonlarında bulunduranlardan WhatsApp 'ı siliyor. 

Yani kullandığınız SIM kartla hangi telefona geçerseniz geçin, eğer bu uygulamalardan dolayı ban yediyseniz artık hiçbir şekilde  WhatsApp 'ı kullanamıyorsunuz. Peki WhatsApp'ın telefonlara kurulmaması yönünde uyarıda bulunduğu yasaklı uygulama hangisi? İşte o uygulama.

WhatsApp Gold son dönemlerin popüler uygulaması olmaya devam ediyor. Bu uygulama başta olmak üzere WhatsApp 'ın türevi (benzeri) uygulamaların hepsi bu kapsama giriyor.

Üçüncü parti uygulamalar her ne kadar kullanışlı olsalar, gösterişli ve daha fazla özellikli olsalar da bu tür uygulamaları kullananların bilgileri tehlikede oluyor. Bu uygulamalar, bilgilerinizin gizliliğini ihlal ediyor. 

Dosya güvenliği açısından da tehlikeli olan bu uygulamalar, telefonunuzda WhatsApp tarafından tespit edilirse o numaradan artık WhatsApp kullanamayacaksınız.

Son yıllarda popülerleşen bu uygulamalar, WhatsApp 'ın popülaritesine kötü etki ediyor.

WhatsApp ise bu duruma karşı çıkmak için bu uygulamaların kullanıcılarını hedef almış durumda. Yükleyen tespit edildiği anda WhatsApp yasağı başlıyor.

MEmur alım haberleri ve kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

GÜNCEL LİSTE GELDİ: BU ZARARLI UYGULAMALARI TELEFONUNUZDAN HEMEN SİLİN

Google tarafından yapılan uyarıda bazı uygulamaların telefonlara zarar verdiği ve bilgilerinizi çaldığı belirtildi. O uygulamaların listesi için TIKLAYIN