Kullanıcıların İşi Kolaylaşacak: WhatsApp'a İki Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a iki yeni özellik geliyor. Bu iki yeni özelliğin yanı sıra reklamlı WhatsApp 'a geçiş tarihi belli oldu.

Kullanıcıların İşi Kolaylaşacak: WhatsApp'a İki Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a iki yeni özellik geliyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp 'a iki yeni özellik entegre edilecek. WhatsApp 'a gelen yeni özellik ile birlikte artık art arda size gelen sesli mesajlara tek tek tıklayıp dinlemek yerine WhatsApp, bunları tek tıkla size sıralı olarak dinletecek.

Mesajlaşma ve görüntülü-sesli arama uygulaması WhatsApp 'a gelen bir diğer özellik ise iletildi bilgisi hakkında olacak. Yeni özellik olan 'iletildi bilgisi' ile WhatsApp'ta bir mesajın kaç kere iletildiğini kontrol etebileceksiniz.

WHATSAPP 'A REKLAM GELİYOR-İŞTE TARİH

Facebook bünyesine geçtikten sonra yapılan açıklamalarda , WhatsApp 'a reklam ekleneceği belirtildi. İlk günden beri beklenen reklamlar için geçtiğimiz gün tarih verildi. 

Facebook CEO 'su Mark Zuckerberg 'in en başından beridir WhatsApp 'a reklam alma hedefinin olduğu ifade edilmişti ve bu karar yürürlüğe giriyor.

Dünyada büyük bir popülerliğe sahip olan mesajlaşma uygulamasında reklamların aktif olacağı tarih hakkında açıklama geldi. Kullanıcıları kızdıran kararda WhatsApp, artık 2020 yılından itibaren uygulama içinde kullanıcılara reklam gösterecek.

İnstagram adresimiz için TIKLA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA