Kullanıcıları Sevindiren Değişiklik: WhatsApp'a Yeni Güncelleme

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a yeni güncelleme geldi. Güncelleme ile WhatsApp , gönderilecek dosyaların boyut sınırını arttırdı.

Kullanıcıları Sevindiren Değişiklik: WhatsApp'a Yeni Güncelleme

WhatsApp 'ta kullanıcıları sevindiren yeni güncelleme.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , sosyal medya devi Facebook 'un bünyesinde bulunan  ve dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması , bir kez daha platforma gelen güncelleme ile gündeme geldi.

DOSYA GÖNDERME KOTASI YÜKSELTİLDİ

Daha önce WhatsApp 'ta bir dosya, mesaj ya da fotoğraf göndermek isteyen bir kişi , 16 MB 'a kadar gönderebiliyordu. 

Türkiye 'de de en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, daha önce 16 MB seviyesinde olan dosya gönderme kotasına düzenleme getirdi ve 100 MB 'a kadar dosya göndermenin önünün açıldığına yer verildi. 

Artık WhatsApp 'ta mesaj, dosya belge ya da fotoğraf göndermek isteyen bir kişi , 100 MB 'a kadar bu gönderileri iletebilecek. 

TWİTTER ADRESİNDEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve söz konusu güncellemenin detaylarını aktardı.

Konu ile iltili yapılan açıklamada, "Bir email göndermeniz lazım ama ekteki dosya çok mu büyük? Onun yerine 100 MB'a kadar olan dosyaları gönderebileceğiniz WhatsApp'ı kullanın" ifadelerine yer verdi.

TELEGRAM 'DAN WHATSAPP 'A GÖNDERME

WhatsApp 'ın bu adımı sonrası Telegram , ilginç bir çıkış yaptı. Rakibine göndermede bulunan  Telegram , gönderilecek dosyalardaki kota ile ilgili şu mesajı  paylaştı:

"Bir dosya göndermeniz lazım ama ekteki dosya diğer mesajlaşma uygulamaları için çok mu büyük? Onun yerine 1,5 GB'a kadar olan dosyaları gönderebileceğiniz Telegram'ı deneyin"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA