İş Bankasından Beğenilen Uygulama :Maximum İşyerim

Türkiye İş Bankası, yeni uygulamasıyla birlikte iş yerlerinin POS cihazı ihtiyacı duymadan mobil cihazlar üzerinden ödeme almasını sağlayacak.

İş Bankasından Beğenilen Uygulama :Maximum İşyerim

İş Bankasından Beğenilen Uygulama :Maximum İşyerim

Bugüne kadar sunduğu ürün ve hizmetlerle dijital bankacılığın öncülerinden olan Türkiye İş Bankası, yeni Maximum İşyerim uygulamasıyla birlikte iş yerlerinin POS cihazına ihtiyaç duymadan cep telefonlarıyla ödeme almasına olanak sağlayacak. Üye işyerlerinin faydalanabildiği uygulamayla ilgili İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen önemli açıklamalarda bulundu. Sezen, uygulamayla kart ve POS cibazına fiziksel ihtiyaç duyulmadığını, mobil cihazlar aracılığıyla alışverişin tamamiyle dijital ortamda gerçekleşebildiğini belirtti.

"İŞYERLERİNE PRATİK BİR ÜRÜN SUNUYORUZ"

Sezen daha sonra konuşmasına şu şekilde devam etti : 

Zamanın son derece önemli olduğu bu dönemde işlem akışını hızlandıran, POS cihazına olan bağımlılığı ortadan kaldıran bu yeni uygulamayı tasarlarken, İş Bankası olarak çok önem verdiğimiz müşteri deneyimini daha da ileri seviyeye taşımayı amaçladık. Cep telefonu kullanımının son derece yaygın olduğu ve hızla dijitalleşen ülkemizde uygulamanın ilgi göreceğini öngörüyoruz. Özellikle POS cihazı taşımak istemeyen veya seyyar bir şekilde ödeme alma ihtiyacı olan işyerlerine, oldukça pratik bir ürün sunuyoruz.

İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Sezen, önümüzdeki dönemde platforma ticari müşterilerin ödeme sitemleri ihtiyaçları doğrultusunda farklı özelliklerin de eklenebileceğini açıkladı. İş Dünyasından son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, kamu ve özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA