İnstagram'a Yeni Güncelleme: İnstagram Mesajları..

İnstagram kullanıcılarını ilgilendiren son dakika gelişmesi. Alınan bilgilere göre İnstagram mesajlaşmaları bilgisayar üzerinden yapılabilecek.

İnstagram'a Yeni Güncelleme: İnstagram Mesajları..

Son dakika: İnstagram 'a yeni özellik geliyor.

Mashable, sosyal medya devlerinden Instagram'ın, şu ana dek sadece uygulama üzerinden kullanılabilen mesajlaşma özelliğinin artık web sitesinde kullanılması için testlere başladığını aktardı.

Söz konusu habere göre, internet sitesinin hem masaüstü hem de mobilde testlerine başlanan özellik, sonrasında platofrmun iki versiyondan da kaldırıldı.

UÇTAN UCA ŞİFRELEME

Daha önce medyada yer alan haberlerde Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in mesajlaşma hizmetleri ve uçta uca şifreleme özelliklerin bütün platformlarda ugulamaya geçirilmesi kararını açıklamıştı.

NE ZAMAN KULLANILACAK?

Kullanıcıların farklı uygulamalar üzerinde mesajlaşmasını sağlayan projenin, 2020 yılında tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan yapılan diğer açıklamada, kendisine zarar veren fotoğraf ya da görüntü paylaşan kişileri, Facebook ve Instagram üzerinde sansürleyecek. Birleşik Krallık'ta geçen yıl intihar eden Molly Russell'ın babası açıklamasında, "Instagram, kızımın ölmesine yardımcı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya devi, İngiliz gencin babasının eleştirilerini takiben, kullanıcılarını korumak için yeni bir kural devreye soktu.

Kamubulteni.com  | Ankara