İnstagram Kullanıcılarını Üzen Açıklama Bugün Geldi: Artık İnstagram..

Sosyal medya devi İnstagram , kullanıcılara yeni ara yüzünü sunacak. Bugün gelen açıklamada yeni arayüzü ile ilgili bazı resimler paylaşıldı ve yeni dönemde İnstagram 'ın nasıl görüneceği gösterildi.

İnstagram Kullanıcılarını Üzen Açıklama Bugün Geldi: Artık İnstagram..

İnstagram 'ın yeni hali kullanıcıların hoşuna gitmeyecek gibi duruyor. 

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, bugün sabah saatlerinde bir açıklama yaptı. Açıklama yapan İnstagram yetkilileri, bir dönemin sonunun geldiğini duyurdu.

Instagram, kullanıcıların paylaştıkları fotoğrafa odaklanmalarını ve fotoğraf ile videoların beğeni sayısına takılmamaları gerektiğini düşündüğü için yeni bir karar aldığı ve uygulamayı güncelleyeceği bildirildi.

Bu ekran görüntüsüne dikkatlice bakın. Farkı görebildiniz mi?

Instagram'ın yeni halinden bir görüntü daha aşağıdaki resimde karşınıza çıkacak.  Bundan sonra İnstagram 'da fotoğraf ve videoların beğeni sayısını artık sadece fotoğrafı paylaşan kişinin kendisine gösterilecek.

Bu görüntülere baktığımızda da Instagram 'ın bu yeni arayüzü üzerinde çalıştığı, çalışmalarda sona doğru gelindiği görülüyor. 

İnstagram adresimiz için TIKLAYIN

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın resmen hayata geçirmeye hazırlandığı yeni yüzü şu şekilde; Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak kısım ise 'beğeni' sayısında artık gizli şekilde olacak..

Yeni arayüzün kullanıma girmesinin ardından bu resimdeki şekiller artık İnstagramda karşınıza çıkacak..

Instagram'da fotoğraf attığınızda beğenen kişilerden birinin kullanıcı adı ve 'others' yani 'diğerleri' ibaresini göreceksiniz.

Diğerleri ibaresi yukarıdaki ekranda görülmektedir. 

Instagram hala bu tasarıma geçmedi.  Ancak her an Instagram'ın yeni arayüzüyle karşılaşabiliriz. Bu elbette Instagram'da çok ama çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor...