Flaş Haber: Türk Telekom'a Büyük Şok Gelebilir

Türk Telekom 'da hala şebeke sorunu yaşanmasına vatandaşlar sert tepki gösteriyor. Birçok kullanıcı , hala sevdiklerine ulaşamıyor. Eğer acil bir çözüm bulunmazsa TT, ciddi müşteri kaybı yaşayabilir. İşte detaylar ve son bilgiler.

Flaş Haber: Türk Telekom'a Büyük Şok Gelebilir

Türk Telekom 'a büyük şok.

İstanbul 'da bugün meydana gelen deprem sonrası üç operatör de kısa süreliğinie kilitlendi. Yakınlarına ulaşamayan vatandaşlar , operatörlerin ne zaman kullanıma açılacağını merak edip araştırmaya başladı.

Vodefone ve Turkcell 'de hatlar geldi ve vatandaşlar bu GSM operatörlerindeki yakınlarını arayıp bilgi aldı. Ancak Türk Telekom 'da hata uzun sürdü. 

Akşam saatlerine kadar Türk Telekomda şebeke sorunu yaşandı. Türk Telekom konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve ehrhangi bir kesinti olmadığını , sadece aşırı yoğunluktan kaynaklı bir hata olduğunu ifade etti.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Merkez üssü Silivri olan deprem sebebiyle, mobil hatlardaki yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olmakla beraber, sabit ses, genişbant ve fiber altyapımızda herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını belirtiriz. Sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz."

VATANDAŞLARDAN TÜRK TELEKOM TEPKİSİ

Türk Telekom operatörü üzerinden yakınlarına, sevdiklerine , akrabalarına ulaşamayan çok sayıda kişi Türk Telekom 'a tepki gösterdi. 

CİDDİ MÜŞTERİ KAYBI OLABİLİR

Tepki gösteren Türk Telekom kullanıcılarının çoğu, ilk işlerinin diğer GSM operatörlerine geçmek olduğunu söylüyor.

Bu konuda bir önlem almaması durumunda Türk Telekom ciddi müşteri kaybı yaşayacak gibi duruyor. 

Kadın-erkek diğer kullanıcılarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL