Abbas Güçlü ile Büyük Oyun Bu Akşam Kanal D Ekranlarında

Eğitimci Yazar Abbas Güçlü'nün adından çok ses ettirecek yeni yarışma programı Abbas Güçlü ile Büyük Oyun bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Programın saat 23.45'te başlayacağına yer verilen Kanal D tanıtımında, bu haftaki konukların Merlin Kazanı Genel Yayın Yönetmeni Murat Oktay, Recontact kurucu ortağı Simay Dinç, Kanal D Dijital/ Dijital Operasyonlar Grup Direktörü Baha Uyar, Büyük Oyun Programı Yapımcısı Aslı İlgün Gök, BAÜ Bilgisayar Teknoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yavuz Samur, Akad

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun Bu Akşam Kanal D Ekranlarında

Eğitimci Yazar Abbas Güçlü'nün adından çok ses ettirecek yeni yarışma programı Abbas Güçlü ile Büyük Oyun bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Programın saat 23.45'te başlayacağına yer verilen Kanal D tanıtımında, bu haftaki konukların Merlin Kazanı Genel Yayın Yönetmeni Murat Oktay, Recontact kurucu ortağı Simay Dinç, Kanal D Dijital/ Dijital Operasyonlar Grup Direktörü Baha Uyar, Büyük Oyun Programı Yapımcısı Aslı İlgün Gök, BAÜ Bilgisayar Teknoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yavuz Samur, Akademisyen Oyun Tasarımcısı Eray Dinç ve Netmarble ekibinden Ezgi Temir, Mete Güner ve Kübra Elbasi olacağı belirtildi.

Kanal D Tanıtımında Hangi İfadeler Yer Aldı?

Abbas Güçlü, yeni yarışma programı ile bu akşam ekrana geliyor. Birbirinden farklı ve yaratıcı oyunların yarıştığı Büyük Oyun’ un jürisinde dijital dünyanın önemli isimlerinden Merlin Kazanı Genel Yayın Yönetmeni Murat Oktay, Recontact kurucu ortağı Simay Dinç, Kanal D Dijital/ Dijital Operasyonlar Grup Direktörü Baha Uyar, Büyük Oyun Programı Yapımcısı Aslı İlgün Gök, BAÜ Bilgisayar Teknoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr. Yavuz Samur, Akademisyen Oyun Tasarımcısı Eray Dinç ve Netmarble ekibinden Ezgi Temir, Mete Güner ve Kübra Elbasi yer alıyor.