Sınavsız Büro Memuru ve Bekçi Alımı İlanı Yayımlandı 2019

İŞKUR üzerinden sınavsız personel alımı için yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda büro memuru ve bekçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. İşte ilanlar.

Sınavsız Büro Memuru ve Bekçi Alımı İlanı Yayımlandı 2019

KPSS 'siz büro memuru ve bekçi alımı ilanları geldi.

İŞKUR 'da belediye personeli alımı ilanları geldi. Yayımlanan ilanlarda en az bekçi ve büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. Farklı şehirlerde belediye ve belediye şirketleri bünyesine yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

KPSS ŞARTI YOK

Türkiye İş Kurumu resmi interent sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda , büro memuru ve bekçi alımında sınav şartı aranmadığına yer verildi. 

İlanlara başvuracak diğer adaylar bu sayfada >>>  TIKLA KATIL

BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarına başvurular başladı. İşte başvuru detayları ve ilan metinleri.

İZMİR SEFERİHİSAR

İzmir Seferihisaar Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda büro memuru kadrosunda çalıştırmak üzere 15 personel alınacağına yer verildi. 

15 büro memuru alımı için yukarıda yazan evrakları şirketin adresine elden teslim edin. Başvurular 26 Ağustos 2019 günü başlayacak ve 28 Ağustos 'a kadar devam edecek. 

EDİRNE

Edirne Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kamu şirketine bekçi alımı yapılıyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan bekçi alımında ilan metni şu şekilde;

Başvurular yukarıdaki evraklarla birlikte belirtilen adrese şahsen teslim edilecek. Son başvuru tarihi 27 Ağustos 2019 olarak açıklandı.

YALOVA ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 18 büro personeli alınacağına yer verildi. 

Belediye bünyesinde bulunan kamu şirketine yapılan personel alımında başvurular 2 Eylül günü başlayacak ve 4 Eylül tarihine kadar devam edecek. 

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN