KPSS'siz İtfaiye ve Büro Personeli Alımı İlanı Başvurusu Başladı

İŞKUR 'da bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından itfaiye personeli, büro ve teknik personel ile işçi alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz İtfaiye ve Büro Personeli Alımı İlanı Başvurusu Başladı

KPSS şartsız itfaiye ve personel alımı yapılacak.

Bursa 'nın Kestel Belediyesi bünyesine itfaiye personeli, büro personeli, tekniker ve işçi alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvurular bugün başladı. 

Bugün yayınlanan ve 10 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek personel alımı için detaylar , ilan başvuru ayrıntıları haberimizde.

İLAN BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacka adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması, kamusal haklardan mahrum bulunmaması, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak). ve görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmaması gerekmektedir.

İLAN METİNLERİ

İlan metinleri ve başvuru özel şartları şu şekilde;

Başvurular 10 Ekim 2019 tarihine kadar yukarıda yazan evraklarla birlikte , belirtilen adrese yapılacak.

YENİ İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN