KPSS'siz ve 55 KPSS ile 3 Belediyeye İtfaiye Personeli Alımı

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS 'siz ve 55 KPSS puanı ile itfaiye eri alımı için ilanlar yayımlandı. 3 Belediyeye yapılan itfaiye personeli alımları haberimizde.

KPSS'siz ve 55 KPSS ile 3 Belediyeye İtfaiye Personeli Alımı

1 ilan daha geldi: Üç belediyeye itfaiye personeli alımı.

Azdavay Belediye Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 1 itfaiye eri alımı yapılacağı duyuruldu. Lise mezunu adaylar arasından yapılan itfaiye eri alımında başvuru detayları haberimizde.

3 BELEDİYE ALIM YAPIYOR

Bugün yayımlanan ilanla birlikte 3 belediye , kendi bünyesine itfaiye personeli alımı yapıyor. Azdavay Belediyesi, Sütçüler Belediyesi ve Kütahya 'ya itfaiye personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Kadın-erkek diğer itfaiye eri adayları bu adreste >> TIKLA KATIL

AZDAVAY BELEDİYESİ 55 KPSS İLE LİSE MEZUNU

Kastamonu 'ya balı Azdavay Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda lise mezunu adaylar arasından 1 itfaiye eri alımı yapılacağına yer verildi.  Başvuru şartları şu şekilde;

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
  • Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliği'nin 15/A maddesindeki özel şartlara göre, itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla- erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.
  •  Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları.
  • İtfaiye Teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Alınacak Kadro Unvanı

Niteliği

KPSS

Türü

KPSS

Puanı

İtfaiye Eri

Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak.

En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması.

KPSS P94

En az 55

Puan

BAŞVURU

Azdavay Belediyesi  25/09/2019' dan 27/09/2019 tarihleri arasında alınacak.

KÜTAHYA 'YA İTFAİYE ŞOFÖRÜ ALIMI

Kütahya Belediyesi bünyesindeki kamu şirketine İtfiaye Şoförü alımı yapılıyor. 2 personel alımı için ilan şu şekilde;

SÜTÇÜLER BELEDİYESİ

Sütçüler Belediyesi 55 KPSS ile 2 itfaiye eri alımı yapıyor. Başvurusu 9 Eylül 'de başlayacak ilan için  TIKLAYIN

TÜM ZABITA VE İTFAİYE ERİ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN