KPSS Şartı Yok: İtfaiye Personeli ve Büro Memuru-İşçi Alımı İlanı

KPSS şartı olmadan belediyelere personel alımları yapılacak. 2 şehirde belediyeler bünyesine , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı için ilanlar geldi. İtfaiyeye yardımcı personel alımı ile işçi, mühendis, tekniker büro memuru alımı ilanları haberimizde. İşte ilanlar.

KPSS Şartı Yok: İtfaiye Personeli ve Büro Memuru-İşçi Alımı İlanı

KPSS şartsız itfaiye eri ve personel alınacak.

İŞKUR sayfası kurum dışı kamu işçisi alımı ilanı kısmından bugün 2 yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda Sivas 'a ve Ankara 'ya kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

TÜRKİYE 'NİN EN BÜYÜK MEMUR SAYFASI

Kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

ANKARA

Ankara Anfa bünyesine yapılan personel alımında adayların İnşaat teknikeri, İnşaat Mühendisi, Şehir Plancısı, İnşaat İşçisi, Makine Mühendisi, Medya Görsel Sanat Uzmanı, Bilgi İşlem Personeli, Mekatronik Mühendisi, Hazita Mühendisi, Makine Teknikeri, Mimar, Endüstri Mühendisi, Mobilyacı, Bilgisayar Mühendisi ve Büro memuru ile şoför kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi. 

İlana başvuru yapmak isteyen adayların müracaatlarını 14 Kasım 2019 mesai bitimine kadar Altınpark Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No: 142/6 Altındağ/Ankara adresine Diploma, Kimlik ve Fotoğraf ile yapması gerekmektedir. 

SİVAS

Sivas Hafik Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda yardımcı itfaiye personeli kadrosuna 2 personel alımı yapılacağına yer verildi. 18-35 yaş arasında olan, en az 6 aydır Hafik  Merkez 'de ikamet eden, C sınıfı ehliyeti olan ve en az ön lisans mezunu olan adaylar arasından yapılacak personel alımında adaylar başvurularını 14 Ekim 2019 gününe kadar Çay Mahallesi Atatürk Caddesi No:1 Hafik adresine yapacak.

Başvuru kimlik fotokopisi, sürücü belgesi fotokopisi, ikametgah, diploma, sağlık raporu ve sabıka kaydı formu ile yapılacak. 

DİĞER BELEDİYELERİN İLANLARI GELŞDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN