KPSS'siz Bekçi ve Veri Memuru Alımı İlanı Yayınlandı 2019

2 farklı şehirde belediyelere personel alımı yapılacak. İŞKUR 'da yayınlanan ilanlarda bekçi, veri personeli, iletişim danışmanı alımı yapılacağına yer verildi. KPSS'siz alımın detayları haberimizde. İşte ilanlar.

KPSS'siz Bekçi ve Veri Memuru Alımı İlanı Yayınlandı 2019

2 belediyeye bekçi ve pesonel alımı.

2 şehirde belediyelere personel alımı için ilanlar yayınlandı. Balıkesir ve Eskişehir Belediyeleri bünyesine yapılacak personel alımlarında adaylar bekçi, iletişim Danışmanı, Halk oyunları eğitmeni, Büro İşçisi ve Veri Giriş Personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS ŞARTI YOK

Kamuya sınavsız yapılan personel alımında KPSS şartı aranmıyor. İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu haklarından yoksun olmamak,TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA >> TIKLA KATIL

İLAN METİNLERİ

İlanların detayları şu şekilde;

ESKİŞEHİR

Veri giriş personeli alımı başvuru detayları şu şekilde;

Büro işçisi alımı detayları şu şekilde;

BALIKESİR

Balıkesir Dursunbey Belediyesi bünyesine yapılan alımın detayları şu şekilde;

Bekçi alımı >>

İletişim Danışmanı alımı başvuru detayları şu şekilde;

Halk oyunları eğitmeni şartları şu şekilde;

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN