KPSS'siz 148 Belediye Personeli Alımı (Sekreter-Büro Memuru-Mühendis-Öğretmen-İşçi)

4 şehirde belediyelere, belediyelere bağlı kamu şirketlerine ve il özel idaresine KPSS şartı olmadan 148 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Belediyelere sekreter, büro memuru, mühendis, mimar, şoför, öğretmen ve işçi alımı için yayımlanan ilanlar haberimizde.

KPSS'siz 148 Belediye Personeli Alımı (Sekreter-Büro Memuru-Mühendis-Öğretmen-İşçi)

4 şehirde belediye ve İl Özel İdaresine 148 personel alımı.

İŞKUR aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan yeni ilanlarda belediyeler ile il özel idareleri , KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR kurum dışı kamu işçisi alımı kısmından yayımlanan kadrolu personel alımında başvuru detayları , alım yapılan kadrolar ile şartlar haberimizde.

BELEDİYELER BÜNYESİNE ALIM-KPSS ŞARTI YOK

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlarla alınan personeller , mahalli idareler bünyesinde istihdam edilecek. Belediyelere bağlı kamu şirketlerinde ve İl Özel İdarelerine yapılan personel alımında KPSS şartı aranmamaktadır.

Tüm kamu ilanları için ve kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • TCvatandaşı olması,
  • İŞKUR ' a kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olması,
  • Kamu haklarından yoksun olmamak,
  • Ceza Kanununun 53 ’üncü maddesinde yer alan, süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması,
  • Erkekler için askerlikle ilgisi olmaması, askerlik çağına gelmemiş olması , gelmiş ise askerlik görevini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması,
  • Görevi yapaacak herhangi bir akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

İLAN METİNLERİ

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlar şu şekilde;

MUĞLA KAVAKLIDERE BELEDİYESİ

Muğla Kavaklıdere elediyesi bünyesine 1 büro memuru alımı yapılıyor .>

ÇANAKKALE

Çanakkale Ayvacık Belediyesi 'ne bağlı Küçükkuyu 'ya okul öncesi öğretmeni, çocuk gelişimi meslek elemanı kadrolarına 5 kadın personel alınacak. İlan metni şu şekilde;

AYDIN EFELER

Aydın Efeler Belediyesi bünyesine 2 sekreter, 1 tarih öğretmeni, 3 şoför, 1 sosyal bilgiler öğretmeni, 1 grafiker, 4 büro işçisi, 1 beden işçisi, 1 basınla ilişkiler görevlisi alımı yapılıyor.

İlan metni için TIKLAYIN

İSTANBUL

İstanbul Tuzla Belediyesi bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 50 beden işçisi, 10 usta, 10 büro memuru, 3 harita teknikeri, 3 harita mühendisi, 2 inşaat mühendisi, 2 mimar, alımı yapılıyor.

İlan metni için TIKLAYIN

ELAZIĞ

Elazığ İl Özel İdaresi bünyesine 48 personel alınıyor. Kadro dağılımı şu şekilde;

İlan detayları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN