İki İlan Daha Yayımlandı! Belediyelere Zabıta Memuru ve İtfaiye Alınacak

Kamuya açıktan çok sayıda Sözleşmeli er, sözleşmeli erbaş, uzman çavuş, devlet memuru ve büro personeli alımları yapılıyor. Bu alımların yanı sıra belediye başkanlıkları da zabıta memuru ve itfaiye eri alımlarına yönelik ilanlar yayımlamayı sürdürüyor.

İki İlan Daha Yayımlandı! Belediyelere Zabıta Memuru ve İtfaiye Alınacak

İki Belediyeye Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alınacak

İtfaiye eri, zabıta memuru, sözleşmeli er, erbaş , astsubay, subay alımlarının yanı sıra özel sektör iş haberlerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Son günlerde belediyeler tarafından zabıta memuru ve itfaiye eri alımları art arda yayımlanmaya başlanmıştı.

DİĞER İLANLARI TAKİP ETMEK, ÖZEL SEKTÖR VE KAMU İŞ FIRSATLARIYLA İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

POLİS, BEKÇİ, ASKERİ PERSONEL, MEMUR, HİZMETLİ, ŞOFÖR İLANLARI CEP TELEFONUMA GELSİN DİYORSAN TIKLA.

İKİ YENİ İLAN DAHA YAYIMLANDI!

Bu ilanlara iki yeni alım duyurusu daha eklendi. Kırklaerli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı ile Çanakkale Belediye Başkanlığı İtfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapacaklarını duyurdu. Çanakkale Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan personel alımı duyurusunda, akımlara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS'ye girmiş olması gerektiğine yer verilirken, itfaiye eri için başvuru yapacak adayların İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Meslek Yüksek Okulundan Mezun olması ve en az C sınıfı ehliyete sahip olması, Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların B sınıfı ehliyetin yanı sıra lisans mezunu olması gerektiği belirtildi. Başvurularda KPSS şartı aranacak... Çanakkale Belediye Başkanlığı zabıta memuru ve itfaiye eri alımı için başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş ve en az 70 puan almış olması şart. İtfaiye eri alımına sadece erkekler, zabıta memuru alımına kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular 11 Şubat ile 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Belediye'nin İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan aşağıdaki belgeler talep edilecek.

Çanakkale Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alımı Başvuru için Gerekli Belgeler

  • İş Talep Formu Kurumumuzdan ya da belediyemizin internet adresinden (www.canakkale.bel.tr) temin edilecektir. 
  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi,
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),
  • Son beş yıl içerisinde YDS İngilizce sınavından en az (D) seviyesinde puan almış olduğuna dair sonuç belgesi

Not: Başvuru için gerekli genel ve özel şartlara göz atmayı unutmayın. Detaylı bilgi için sayfanın altındaki başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz.

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı'nın da itfaiye eri alımı yapacağı duyuruldu. Belediye Başkanlığı'nca yapılan duyuruda, KPSS en az 60 puan şartıyla lise ya da İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans Programlarının birinden Mezun kadın-erkek itfaiye eri alınacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adayların en az c sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekli.

İTFAİYE ERİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ, ŞARTLARI VE DİĞER KONULAR...

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Mezuniyet Şartı ve Notlar KPSS Şartı ve Notlar KPSS Puan Türü ve notlar
İtfaiye Eri Alımı İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans Programlarının birinden Mezun Olmak ve En az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak En az 60 puan KPSSP93
İtfaiye Eri Alımı Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak ve En Az (C) Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak En az 60 puan KPSSP94
Kamu Bülteni Notu: Alım için başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarında belirtilen boy vs. şartları dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvurular İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Detaylı bilgilendirme için aşağıdaki kılavuzlara göz atabilirsiniz.

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.pdf

ÇÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.pdf