En Az Lise Mezunu Düşük KPSS ile Zabıta Memuru ve Kamu Personel Alımı

Nusaybin Belediye Başkanlığı kamu personeli alım ilanı DPB'de az önce yayımlandı. Düşük KPSS ile yapılan kadrolu memur alımında başvuru şartları, kadro dağılımı, başvuru tarihleri ve diğer detaylar haberimizde.

En Az Lise Mezunu Düşük KPSS ile Zabıta Memuru ve Kamu Personel Alımı

55 KPSS ile kadrolu memur alımı DPB'de yayımlandı.

Belediye tarafından önceki gün duyurulan Nusaybin Belediyesi memur alım ilanı, bugün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlandı. Yayımlanan ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu olarak 24 memur alımı yapılacağı bildirildi. 

Düşük KPSS puanı ile yapılan kamu personeli alımında başvuru detayları ve başvuru tarihleri Kamubulteni.com 'da. İşte detaylar.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak
  • Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • 16 (Onaltı) sıra numaralı zabıta memuru kadrosu için başvuracak adaylar için zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • 1 (Bir) sıra numaralı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 18 (Onsekiz) sıra numaralı Bilgisayar İşletmeni kadrosu için başvuracak adaylar için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

ALIM YAPILAN KADROLAR-SAYI DAĞILIMI-KPSS VE MEZUNİYET ŞARTI

Nusaybin Belediyesi bünyesinde kadrolu olarak çalıştırılacak personellerin dağılımı ve diğer özel şartlar şu şekilde;

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Nusaybin Belediyesi kadrolu memur alımı başvuruları 11 Ocak ile 4 Şubat 2019 tarihleri arasında alınacak. Başvuru formu yayımlandığı anda ve başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak, Türkiye geneli tüm kamu ilanlarından haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN