Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Başvuru Sayısı Belli Oldu (Zabıta-Kamu Personeli)

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru sayısı belli oldu. Düşük KPSS ile yapılan memur alımında detaylar, kadro dağılımı, başvuru yapan aday sayısı ve başvuru sonuç tarihi haberimizde.

Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Başvuru Sayısı Belli Oldu (Zabıta-Kamu Personeli)

Diyarbakır Belediyesi memur alımı başvuru sayısı belli oldu.

Geçtiğimiz ay yayımlanan ilanda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, en az lise mezunu adaylar arasından 60 KPSS ile farklı kadrolara memur alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan kadrolu memur alımında son başvuru sayısına ulaştık.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadrolu memur alımı kadro dağılımı şu şekilde;

BAŞVURU SAYISI

4 Mart 2019 günü sabah saatolerinde ulaştığımız bilgiye göre Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımına toplamda 20 bin 144 kişinin başvuru yaptığı görüldü. 

BAŞVURU SON GÜNÜ

Belediyenin memur alımına başvurular 6 Mart 2019 günü sona erecek. Başvuru için aşağıdaki evrakları Belediyeye teslim etmeniz gerekmektedir. Zabıta ve itfaiye kadrosu için başvurular şahsen alınmakta olup diğer kadrolar için kargo ile başvurular alınmaktadır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Belediye memur alımı başvuru sonuçları 7-10 Mart tarihlerinde açıklanacak. 

Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak , yeni memur alımlarını anlık takip etmek için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN