Çok Sayıda İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Müjdesi Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir son dakika açıklamasında bulundu. Başkan Yavaş açıklamasında ciddi şekilde itfaiye ve zabıta personeli ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Mansur Yavaş, alım için ilana çıkacaklarını söyledi.

Çok Sayıda İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Müjdesi Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nden zabıta ve itfaiye eri alımı açıklaması.

FOX Tv ekranlarında İsmail Küçükkaya 'nın komnuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , itfaiye eri ile Zabıta memuru kadrolarında personeline ihtiyaç duyduklarını söyledi..

GENÇ İŞSİZLİK VAR

Türkiye 'de genç işsizlik olduğunu söyleyen Yavaş, "Maalesef genç işsizlik var. Herkesin gideceği tek kapı belediye oluyor. Neden belediye oluyor derseniz; bugün resmi devlet dairelerine gittiklerinde kimseyle görüşemiyorlar ama bir şekilde belediye başkanı ile olmazsa belediye meclis üyeleriyle o da olmazsa partililere gidip görüşebiliyorlar." ifadelerini kullandı.

118 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

Mansur Yavaş açıklamasının devamında, "Bir ümit insanlar her yere öz geçmişini veriyor. Biz adil ve liyakata uygun bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Mesela bugüne kadar belediyeden işten ayrılan insan 118 kişi sadece." dedi.

NEDEN İŞTEN ÇIKARILDILAR?

Yavaş açıklamasının devamında 118 kişinin neden işten çıkarıldığını da söyledi. Mansur Yavaş, "Bunların içerisinde benimle mahkeme sürecinde olanlar, hakaret edenler var. Hatta seçimden sonra da hakaret etmeye devam ediyor. Birileri belli ki teşvik ediyor, atarsa yerin hazır diyor. Onlarla bizim çalışma imkanımız yok. Bunlardan 50 kadarı da 1 Nisan'dan yani seçim sonuçlandıktan sonra işe alınanlar. Bunu da o zaman twitter'dan açıklamıştım. Onları tabi ki çıkardık çünkü etik değil. Benim adaylığım açıklandıktan sonra yaklaşık 850 kişi alınmış belediyeye 31 Mart'a kadar." dedi. 

YİNE AYIKLIYORUZ..

Mansur Yavaş açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

"Bunların içerisinden ayıklıyoruz. Gerçekten liyakatlı olanlar işte kalacaklar. Bazen acil durumlar oluyor. Örneğin bizim belediyede İtfaiye'ye 600 kişi alınmış. Eskiden belediye direkt alabiliyordu şimdi alamıyor. Bunlar memur yapmak için alınmış. Bunlardan sadece 200 kişi kalmış diğerleri gitmiş."

MÜTHİŞ ŞEKİLDE İTFAİYE VE ZABITA PERSONELİ İHTİYACI VAR

Mansur Yavaş açıklamasının devamında ise itfaiye ve zabıta personeli eksiğine değindi ve "Müthiş bir şekilde itfaiyeciye ihtiyacımız var. Yine Zabıta alınmış ama onlar da başka yerlere kaydırılmışlar. Kadroyu yeniden toparlamaya çalışıyoruz. Zaten bizim memur olarak direkt kimseyi alma yetkimiz yok. Onlar yine KPSS'ye göre gelecekler." dedi.

KADIN ERKEK  ADAYLAR BU SAYFADA

Zabıta ve itfaiye personeli ilanını bekleyenlerle bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

İLAN YAYINLANDIĞI ANDA  BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN