6 Belediye KPSS'siz Büro Memuru-Güvenlikçi-Şoför-Sekreter Alımı Yapıyor

6 belediyeye en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan büro memuru, güvenlik görevlisi, yazı işleri personeli, şoför, işçi, temizlik personeli alımı yapılıyor. İlan detayları ve başvuru adresi haberimizde.

6 Belediye KPSS'siz Büro Memuru-Güvenlikçi-Şoför-Sekreter Alımı Yapıyor

6 belediyeye personel ve memur alımı.

6 Belediye İŞKUR aracılığıyla yayımladığı ilanlarında en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru, sekreter, yazı işleri personeli, güvenlik görevlisi, temizlik personeli ve işçi alımı yapacağını duyurdu.

Bugün yayımlanan ilanlarda adaylara başvuru için bugün ve yarın olmak üzere 2 gün süre verildi. Başvuru yapmak isteyen adayların 12 Nisan 2019 Cuma gününe kadar müracaatını yapması gerekmektedir. 

Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde  belediyelere personel alımlarının detaylarına ve ilan metinlerine yer verdik.

MERSİN

Mersin İŞKUR aracılığıyla yayımlanan duyuruda en az lise mezunu 3 büro personeli alımı yapılacağına yer verildi. Kadrolu alımda ilan metni ve başvuru adresi şu şekilde;

Mersin Belediyesi Kültür Sanat bünyesine yapılan 3 şoför alımı şu şekilde;

ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Selinus İnşaat bünyesine 3 özel kalem personeli alınacak. İlan metni ve başvuru adresi şu şekilde;

SAMSUN

Samsun Belediyesi bünyesinde bulunan Canik inşaata 1 büro personeli alımı ilan metni ve başvuru adresi şu şekilde;

NİĞDE

Niüğde Bor Belediyesi bünyesine 1 şoför alınıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Karapınar Belediyesi bünyesine 1 büro personeli alımı yapılıyor. İŞKUR 'da yayımlanan ilan metni şu şekilde;

İSTANBUL

İstanbul Üsküdar Kent Hizmetleri bünyesine 1 arşiv personeli, 5 bina temizlik personeli, 2 çağrı merkezi personeli, 5 güvenlik görevlisi, 1 destek personeli, 1 mühendis, 1 otobüs kaptanı, 1 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 1 TIR-çekici personeli alımı yapılıyor.

BAŞVURU

İlanlara başvurular , yukarıdaki ilan metinlerinde verilen adreslere yapılacaktır. Başvurular 12 Nisan 2019 günü sona erecek. 

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN , İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN