55 KPSS ile Zabıta, İtfaiye Eri ve Memur Alımı Yapılacak

Meriç Belediyesine KPSS 55 puan şartı ile memur alımı yapılacak. İlan az önce DPB 'de yayımlandı. İlan detayları haberimizde.

55 KPSS ile Zabıta, İtfaiye Eri ve Memur Alımı Yapılacak

Meriç Belediye Başkanlığına personel alınacak.

Edirne Meriç Belediye Başkanlığı tarafından bir memur alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda belediye bünyesinde farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 6 adet memur alımı yapılacağına yer verildi. İlana göre alınacak personellerin 1 'i Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 'i Tahsildar, 2 'si İtfaiye Eri, 1 'i Zabıta Memuru ve 1 'i memur kadrosunda istihdam edilecek. KPSS puanı ile yapılacak personel alımı için adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması istendi.

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
  • Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • ilan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak
  • Zabıta Memuru ve İtfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç Betpark karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak

BAŞVURU

İlana başvurular 8 Ekim günü ile 9 Ekim günlerinde alınacak. Başvurular sadece 2 gün mesai saatleri içinde alınacak. Başvurular başladığı anda bildirim almak için mobil uygulamamızı indirin.

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara