50 KPSS ile Memur Alımı Başvurusu 22 Ekim 2018'de Başlıyor

Enez Belediyesi kadrolu memur alımı başvuruları başlıyor. 50 KPSS şartı ile yapılacak memur alımında şartlar ve alım yapılan kadro ile başvuru başlama tarihi haberimizde.

50 KPSS ile Memur Alımı Başvurusu 22 Ekim 2018'de Başlıyor

Enez Belediye Başkanlığı memur alımı başvuruları başlıyor.

Enez Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda DPB'de yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından 50 KPSS şartı ile memur alımı yapılacağına yer verildi. İlan ile Ekonomist, zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında yayımlanan Enez Belediysei memur alım ilanı iptal edilmişti. İlanı geri çeken ve düzenleme yapan Enez Belediyesi, ilanı yenidenyayımladı. Yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolara kadrolu memur alımı yapılacağı bildirildi.

Yeniden yayımlanan ilan ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

24,09.2018 Tarihinde yayınlamış olduğunuz,Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliğinin 5.maddesinin 3.fikrası gereğince Memur alımı ilanımızı ; Tarih ve şartlardaki değişiklik yapmamz sebebiyle güncelleyerek son başvuru tarihinden en az l5 gün önce Genel Müdürlüğünüz sitesinde yayınlanması hususunda ; Bilgi ve gereğini arz ederim.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk ceza kanununun 53,üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa ugramİş olsa bile devletin güvenliğine karŞı suÇlar, Anayasal düzene ve bu dıızenin işleyişine karşı suçlar,-zimmet, irtikap, rüŞvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, niı.ıi'inur, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanaln malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Zabıta Memuru ve itfaiye eri kadrola.rnu buşurru yapılabilmesi için; tartılma ve ölÇülme aÇ karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az |.67 metre, kadınlarda en az |.60 metre boYunda olmak ve boyun l metreden faz|ao\ankısmı ile kilosu arasında (+,-) 1O kilogramdanfaz|a fark olmamasl Ve slnavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediYemizce YaPı|aÇaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLUN.

İlana başvurular 22 Ekim gününde başlayacak Pazartesi günü başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara