4 Belediyeye KPSS'siz Zabıta-Büro Memuru ve İşçi Alımı

4 Belediye ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda Belediyeler, en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu işçisi ve kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Zabıta, büro memuru, şoför, temizlik personeli ve işçi kadrolarına yapılan personel alımları haberimizde. İşte ilan detayları.

4 Belediyeye KPSS'siz Zabıta-Büro Memuru ve İşçi Alımı

Başvurular başladı: 4 belediye en az lise mezunu personel alıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilan yayımlayan 4 farklı belediye , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel , memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolara KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Yayımlanan ilanlarda 4 farklı belediye , en az ilkokul mezunu adaylar arasından temizlik personeli, beden işçisi, büro personeli, zabıta ve şoför ile işçi alımı yapıyor. 

ALIM YAPAN BELEDİYELER VE İLAN DETAYLARI

Beledilere yapılan personel alımlarında başvuru detayları , ilan metinleri şu şekilde;

VAN

Van Özalp Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 30 adet personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. 6 ve 9 ay geçici olarak çalıştırmak üzere belediyelere yapılan personel alımında adaylar şoför, temizlik personeli, inşaat işçisi ve zabıta kadrosunda istihdam edilecek.

İlan metni şu şekilde;

Son başvuru: 28 Haziran.

KIRKLARELİ

Kırklareli Kofçaz Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 1 büro personeli alımı yapılacağına yer verildi. Kadrolu yapılan alımda ilan detayları şu şekilde;

YALOVA

Yalova Belediyesi bünyesinde bulunan kamu şirketine en az ön lisans mezunu adaylar arasından büro personeli ve idari işler personeli alınıyor. 

İlan metinleri şu şekilde;

Son başvuru: 28 Haziran 2019.

İZMİR

İzmir Belediyesi bünyesinde bulunan kamu şirketine vasıflı ve vasıfsız 50 personel alımı yapılıyor. İlan detayları ve başvuru yapılan adres şu şekilde;

Son başvuru: 28 Haziran 2019.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların yukarıda ilan metinlerinde belirtilen adreslere müracaatını yapması gerekmektedir. 

İlana başvurAcak adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLAYIN

TÜM KAMU ALIMLARINDAN , MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >> İŞTE MOBİL UYGULAMA LİNKLERİ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN