Vakıf Katılım Güvenlik Görevlisi ve Gece Bekçisi Alımı Başvurusu Başladı

Vakıf Katılım Bankası , farklı şehirlerdeki şubelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde.

Vakıf Katılım Güvenlik Görevlisi ve Gece Bekçisi Alımı Başvurusu Başladı

Vakıf Katılım Bankası en az lise mezunu personel alacak.

Çeşitli ilan sayfaları üzerinden duyuru yayımlayan Vakıf Katılım Bankası , farklı kadrolara en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Güvenlik Görevlisi ve Gece Bekçisi kadrolarında çalıştırmak üzere yapılan personel alımında adaylar , farklı şehirlerde , bankanın şubeleri bünyesinde istihdam edilecek.

İLAN DETAYLARI

Vakıf Katılı Bankası tarafından bir iş ilanı sayfasında yayımlanan ve başvurusu alınan personel alımının detayları şu şekilde;

Konya Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Şu Şekilde;

5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, , Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

İstanbul Gece Bekçisi Alımı Başvuru Şartları ve Detayları: 

Kısıklıda açılacak olan Anadolu Kurumsal şubemiz için İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, En az iki yıl benzer pozisyonda görev yapmış, Tercihen güvenlik sertifikasına sahip, En az lise mezunu, Etkin iletişim becerilerine sahip, Takım çalışmasına yatkın ve takip becerisi kuvvetli olan, bekçi aramaktayız.

İstanbul Üsküdar Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları: 

Kısıklı Şubemizde çalışacak, 5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

İstanbul Ümraniye Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları:

5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, , Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

Kocaeli Çayırova Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Detayları:

İbrahimağa Gebze Şubemizde calisacak, 5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

Tarsus Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Detayları:

Tarsus Şubemizde çalışacak, 5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

Aksaray Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Şu Şekilde:

Aksaray Şubemizde çalışacak, 5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

Ankara Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Ayrıntıları:

Çankaya subemizde calisacak, 5188 sayılı yasa gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip, En az lise mezunu, Kişisel hijyen ve imajına dikkat eden, Müşteri odaklı,etkin iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, Dürüst dikkatli ve yardımsever güvenlik görevlisi aranıyor.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular internet üzerinden alınmaktadır.

https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=vak%C4%B1f%20kat%C4%B1l%C4%B1m

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvuru yapmak istediğiniz kadroyu seçin ve müracaatınızı yapın.

TÜM KAMU VE BANKA PERSONEL ALIMLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN