Halkbank KKTC'de Çalıştırmak Üzere 8 Gişe Personeli Alıyor

Halkbank KKTC'deki şubelerde istihdam etmek üzere 8 gişe personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru sayfası haberimizde.

Halkbank KKTC'de Çalıştırmak Üzere 8 Gişe Personeli Alıyor

Halkbank KKTC'de çalıştırmak üzere personel alımı yapıyor.

Halkbank tarafından yayımlanan ilanda, KKTC 'de bulunan şubede istihdam etmek üzere gişe personeli alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilana başvurular 18 Mart 2019 tarihine kadar alınacak.

Servis görevlisi pozisyonuna yapılacak personel alımında başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekilde;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Halkbank personel alımına başvuru yapacak adayların TC veya KKTC vatandaşı olması gerekmektedir. 4yıllık mezunlar arasından yapılacak personel alımında adayların 1 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olması gerekmektedir. 

Tüm şartlar şu şekilde;

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olup Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ikamet ediyor olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

ç) Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

d) 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak,

e) Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden 01 Mart 2019 itibariyle mezun olmak, veyahut bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki denklerinden mezun olmak.

f) Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; KKTC’nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek (Sağlık Raporu; giriş sınavının, yazılı ve mülakat olmak üzere tüm aşamaları tamamlandıktan sonra talep edilecektir.)

g) Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Aralık 2019 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27.07.2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak,

ğ) Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak, 

SINAV YAPILACAK

KKTC' ye personel alımı için Halkbank sınav yapacak. 

BAŞVURU

Adaylardan, başvuru bedeli olarak 95-TL tahsil edilecektir.

Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır.

Sınav ücreti 1 Mart 2019 Cuma günü saat 09.00’dan, 18 Mart 2019 Pazartesi saat 17.00’ye kadar, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden ya da Bankamız internet Şube üzerinden yatırılabilir.

BAŞVURU EKRANI ŞU ŞEKİLDE; http://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank/

İlan metni için TIKLAYIN

1300 PERSONEL ALIMI DAHA YAPILACAK

Halkbank Türkiye 'deki şubelerde istihdam etmek üzere 1300 personel alacak. İlan tarihi henüz net değil. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

 Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN