Garanti Bankası Personel Alımları (Deneyimsiz - Yeni Mezun, Deneyimli, Staj) Başvuru Sayfası

Garanti Bankası'nın personel alımları için kariyeri sayfası üzerinden başvuru işlemi yapılabiliyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sayfasında yer alan kariyer bölümü, staj , yeni mezun, deneyimli ve deneyimsiz personel adaylarının başvuru yapmalarına imkan sağlıyor.

Garanti Bankası Personel Alımları (Deneyimsiz - Yeni Mezun, Deneyimli, Staj) Başvuru Sayfası

Garanti'nin resmi internet sayfası üzerinden gönderilen cv'ler bir havuzda toplanıyor ve daha sonra değerlendiriliyor. Uygun bulunan adaylar davet edilerek süreç başlatılıyor. Garanti Bankası'nın personel alımlarını takip etmek isteyen personel adayları https://www.garanti.com.tr/insankaynaklari adresinden detaylı bilgilendirmeye erişim sağlayabiliyor.

Garanti Bankası'nda yeni mezunlar, müşteri danışmanı, telefon bankacılığı , müfettiş yardımcısı gibi unvanlarla istihdam edilirken, Deneyimli personel adayları için genel müdürlük pozisyonlaru şubelerde iş imkanı da sağlanıyor.

Mülakatlarda adayların değişime açık olup olmadığı, müşteri odaklı iletişim, iş birliği ile çalışmaya yatkınlık gibi adayın becerileri test ediliyor. Garanti Bankası'nda bir mülakat aşamasında başarısız olan aday, başvuru yaptığı unvanla ilgili daha sonra başvuru yaptığında ise değerlendirmeye alınmıyor.