Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Görüşmeleri Başladı

Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Görüşmeleri Başladı. TBMM Genel Kurulu'na Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşmalar ve çeşitli önergelerin görüşülmesinin ardından 'Askeralma Kanunu Teklifi' görüşmeleri de resmen başladı. TBMM Genel Kurulu'ndaki kritik görüşmelere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı gözlemlendi.  AK Partili milletvekillerinin imzasını taşıyan 'Askera

Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Görüşmeleri Başladı

Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Görüşmeleri Başladı. TBMM Genel Kurulu'na Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Milyonların Merakla Beklediği Görüşmeler Resmen Başladı

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşmalar ve çeşitli önergelerin görüşülmesinin ardından 'Askeralma Kanunu Teklifi' görüşmeleri de resmen başladı. TBMM Genel Kurulu'ndaki kritik görüşmelere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı gözlemlendi.  AK Partili milletvekillerinin imzasını taşıyan 'Askeralma Kanunu Teklifi'yle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu konuşuyor. Vahapoğlu, teklifle ilgili 20 dakikalık bir konuşma yapacak.

Muhalefetin Endişeleri

Muhalefet partileri Askeralma Kanunu teklifindeki erken terhis maddesinin TSK mevcut yükümlü sayısını yüzde 30 civarına düşürebileceğine dikkat çekerek konuyla ilgili düzenleme çağrısında bulunabilir. 

Bir Çok Düzenleme Geliyor

Kalıcı bedelli askerlik, askerlik süreleri, 12 ay askerlik yapanlara maaş uygulaması, yedek astsubaylık gibi bir çok yeniliği beraberinde getireceği belirtilen düzenleme , 100 yılın ardından Askerlik sistemindeki en kapsamlı düzenleme olacak.

SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

DETAYLAR GELİYOR...