Son Dakika: Jandarmaya Dev Operasyon-100'den Fazla Gözaltı

Son dakika haberi: Jandarma bünyesinde bulunan askerlere FETÖ operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 100'den fazla asker için gözaltı kararı verildi.

Son Dakika: Jandarmaya Dev Operasyon-100'den Fazla Gözaltı

Son dakika haberi: Jandarma'ya dev FETÖ operasyonu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde bulunan askerlere yönelik FETÖ operayonu düzenlendi. Düzenlenen FETÖ operasyonunda 100 'ün üzerinde asker için gözaltı kararı veridi.

Gözaltı kararının verilmesinin ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlükleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlemeye başladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, örgütün "mahrem imamları" ile ankesörlü ve kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri belirlenen ve daha önce düzenlenen operasyonlarda etkin pişmanlıktan yararlananların ifade ve teşhisleriyle FETÖ ile irtibatları tespit edilen 3 teğmen ve 47 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Şüphelilerin tamamının muvazzaf asker olduğu ve aktif görevde bulunduğu bildirilen açıklamada, gözaltı işlemlerinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce sürdürüldüğü kaydedildi.

Kamubulteni.com  | Ankara