MSÜ Astsubay Alımı Kesin Kayıt Duyurusu Geldi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Astsubay alımı kesin kayıt duyurusuna yer verildi.

MSÜ Astsubay Alımı Kesin Kayıt Duyurusu Geldi
Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi.
Yapılan açıklamada MSÜ Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrenci alımı kesin kayıt duyurusuna yer verildi. Açıklamada ASİL listesindeki adayların 10 ile 12 Eylül tarihleri arasında kesin kayıtlarını yapması gerekmektedir. ASİL adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine YEDEK adaylar çağrılacak. Yedek adaylar ise 13 ile 28 Eylül tarihyleri arasında kesin kayıtlarını yapacak.
Bu tarihler arasında kayıtlarını yapmayan adaylar vazgeçmiş sayılacak ve yerlerine yedeklerden yeni aday çağrılacak.
"13 Eylül 2018 tarihinden itibaren asil listede bulunan adaylardan kayıt yaptırmayanların yerlerine Yedek Liste birinci adaydan başlayarak sırası gelen adaylar telefon ile çağrılacaktır. Sıranın size gelmesi durumunda, başvuru esnasında beyan etmiş olduğunuz telefonlara çağrı yapılacağından, aranıldığında bu telefonlarda bulunmanız gerekmektedir. (telefon dışında; e-posta, SMS vb. diğer iletişim araçlarından çağrı YAPILMAYACAKTIR.) Aranıldığında bu telefonlarda bulunmamanız hak kaybına uğramanıza neden olacaktır. Size yapılan tebligattan sonra 2 iş günü içerisindekesin kayıt işleminizi yaptırmamanız halinde kesin kayıt hakkınız iptal edilecektir. İletişim bilgilerinizde meydana gelen değişiklikleri aşağıda belirtilen iletişim numaralarını arayarak güncellemeniz gerekmektedir."
Kayıtlar nasıl olacak?
a. Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu (KAMYO) yerleştirme duyurusu için tıklayınız.
b. Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu (DAMYO) ve Sahil Güvenlik Astsubay Meslek Yüksekokulu (SGMYO) yerleştirme duyurusu için tıklayınız.
c. Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu (HAMYO) yerleştirme duyurusu için tıklayınız.
ç. Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu (BNDMYO) yerleştirme duyurusu için tıklayınız.
BU İLAN AYNI ZAMANDA TEBLİGAT YERİNE GEÇMEKTEDİR.
YENİ ASTSUBAY ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Kamubulteni.com | Ankara