MSB ve Jandarma Uzman Erbaşlar Dikkat: Müjdeli Haber Geldi

MSB ve Jandarma uzman erbaşları hakkında son dakika açıklaması geldi. İzzet Ulvi Yönter yaptığı son dakika açıklamasında kadro çalışmalarının başladığını söyledi.

MSB ve Jandarma Uzman Erbaşlar Dikkat: Müjdeli Haber Geldi

Son dakika haberi: Uzman çavuşları sevindiren açıklama geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter bir son dakika açıklamasında bulundu ve TSK ile jandarma 'da görev yapmakta olan uzman çavuşlarla ilgili son dakika gelişmesini aktardı. "Nimette en arkada, külfette en önde" şeklinde tanımladığı uzman çavuşlara kadro için çalışma başlatıldığını ifade eden Yönter, TSK ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan yaklaşık 200 bin  uzman çavuşun özlük hakları ve kadrosu için çalışmaların başlatıldığını söyledi. 

SÖZ VERİLDİ..

Yönter yaptığı açıklamada, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'ın bu konu üzerinde bir çalışma başlattığını söyleyerek  "İlaveten uzman jandarmalarımızın da beklentisi var. Jandarma Türkiye'nin her yerinde. Jandarma vatan bekçisi. İnşallah kahraman uzman çavuşlarımıza kadro gelecek, beklentileri karşılanacak. Beka mücadelesi verdiğimiz bu dönemde uzman çavuş meselesinin çözüleceği noktasında bize söz verildi. Hükümete güveniyor, inanıyoruz, sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Uzman çavuşlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

MECLİSTE SORU ÖNERGESİNE CEVAP GELMİŞTİ

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk , uzman çavuşların özlük hakları ile ilgili TBMM 'ye bir soru önergesi vermiş ve kadro çalışması olup olmadığını Hulusi Akar 'a sunmuştu. Akar 26 Ağustos 2019 günü bu önergeye verdiği cevapta kadro çalışmasının olmadığını söylemiştiç. 

UZMAN ERBAŞLAR UMUTLU

Uzman çavuşlar , İzzet Ulvi Yönter 'in bu yeni açıklaması sonrası kadro ve özlük hakları için umutlandı. 

Dileriz çalışmalar başlamıştır. Vatan müdafaasında en önde giden kahraman uzman çavuşların kadroya alınması bir mecburiyettir.

UZMAN ERBAŞ-ÇAVUŞ HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN