MSB Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Alımı Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı PERTEM'den yapılan açıklamada öğretmen ve mühendis sınıfı subay alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MSB Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Alımı Sonuçları Açıklandı

Öğretmen ve Mühendis sınıfı subay alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Öğretmen ve Mühendis sınıfı subay alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MSB PERTEM 'den yapılan duyuruda sonuçlar ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

1.    Öğretmen ve mühendis sınıfı muvazzaf subay adayı temini faaliyetleri tamamlanmıştır. 

2.    Başvuru şartlarını sağlayan ve seçim aşamalarında başarılı olan adaylardan; aday değerlendirme puanına göre sınıf ve branş kontenjanlarına giren adaylar asil, kontenjana giremeyen adaylar yedek olarak belirlenmiştir. 

3.    Tüm seçim aşamalarında başarılı olsa dahi, yapılan işlemler sonucu başvuru şartlarını taşımadıkları daha sonra tespit edilen adayların işlemleri sonlandırılmıştır. 

4.    Asil adaylar için müteakip aşama tefrik edildikleri Kuvvet Komutanlıkları tarafından planlanarak uygulanacak askeri eğitim aşamasıdır. Askeri eğitim için asil adayların katılacakları yer ve zaman ile katılışta istenen hususlar 26 Ekim 2018 tarihine kadar ilan edilecektir.

5.    Yedek adayların işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için asil adaylardan feragat etmek isteyenlerin;
 

a.    Feragat dilekçelerini "MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı-Tıp Fakültesi Caddesi Cebeci-Çankaya/Ankara" adresine elden veya acele posta ile 26 Ekim 2018 tarihine kadar göndermeleri,
 

b.    Bu dilekçelerin gönderilmesi durumunda öncelikle MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığına telefon ile (dahili telefon no: 2323) bilgi verilmesi önem arz etmektedir.       

TÜM ADAYLARA KATILIMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖZEL DUYURUNUZU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kamubulteni.com  |  Ankara