MSB'nin Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı için Yoğun İlgi

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB), Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları için gerçekleştireceği sözleşmeli er alımı ve uzman erbaş alımı için başvuru süreci devam ederken, adayların ilgisi ilk günkü kadar yoğun. Uzman Erbaş Alımları ve sözleşmeli er alımları için Başvurular e-Devlet şifreleriyle MSB'nin Personel Temin sayfası üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

MSB'nin Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı için Yoğun İlgi

SÖZLEŞMELİ ER VE UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURULARINDA REKOR BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanlığı'nın sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı başvuruları devam ederken, geçtiğimiz dönemlere nazaran başvuru sayısının artması bekleniyor. Kamu personeli alımları konusunda kadrolu alımlardan umudunu kesen büyük bir kitle polis, zabıta memuru, sözleşmeli er ve uzman erbaş alımlarını takip etmeye başladı. Keza bekçi alımı için de adayların yoğun ilgi gösterdiği görülüyor. 

SÖZLEŞMELİ ER VE UZMAN ERBAŞ ADAYLARI BAŞVURULARINI E-DEVLET ŞİFRELERİYLE YAPABİLİYOR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ve başvurularının MSB resmi internet sitesinden takip edileceği , gerçekleştirileceği belirtilen sözleşmeli er ve uzman erbaş alımları için süreç devam ediyor. Adaylar başvurularını e-Devlet şifreleriyle kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.  Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı hakkında detaylı bilgilendirme MSB'nin www.msb.gov.tr adresi üzerinden temin edilebiliyor.


"MSB Sivil Memur Alımı da Yapabilir"

Milli Savunma Bakanlığı önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde yeni sivil memur alımları için harekete geçebilir. MSB'nin son sivil memur alımı alışkanlıklarına bakıldığında sivil memur alımı için ilanların genellikle sene sonunda yayımlandığı gözlemleniyor. Sivil memur alımı konusunda MSB'den herhangi bir duyuru geldiği anda Kamu Bülteni sitesi olarak siz değerli ziyaretçilerimizi mobil uygulamamız vasıtasıyla mutlaka bilgilendireceğiz. Uzman erbaş alımı ve sözleşmeli er alımı konusundaki fikirlerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

MSB personel alımlarıyla ve diğer özel sektör ve kamu iş fırsatlarıyla ilgili adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak için Türkiye'nin en büyük memur adayı sayfası kamu personeli alımları sayfasına katılabilirsiniz.

Sayfaya katılım için TIKLAYIN.