Milli Savunma Bakanlığı'na İlkokul, Lise , Ön Lisans, Lisans Mezunu 45 Bin Yeni Kahraman (3 Bin 755 Subay, 5 Bin Astsubay, 13 Bin Uzman Erbaş, 20 Bin Sözleşmeli Er)

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri , Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına 2018 yılı boyunca binlerce sözleşmeli er, uzman erbaş, astsubay ve subay alımı gerçekleştirildi, gerçekleştirilmeye de devam ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'na İlkokul, Lise , Ön Lisans, Lisans Mezunu 45 Bin Yeni Kahraman (3 Bin 755 Subay, 5 Bin Astsubay, 13 Bin Uzman Erbaş, 20 Bin Sözleşmeli Er)

2018 YILINDA 45 BİN YENİ PERSONEL ALIMIYLA ŞANLI ORDUMUZ DAHA DA GÜÇLENECEK

2018 yılının başında personel teminine ilişkin çeşitli açıklamalar yapılmış, dönemin Milli Savunma Bakanı, 2018 yılında kahraman ordumuza 45 bin yeni personel alımı yapılacağını belirtmişti. TSK'nın personel alımı faaliyetleri kapsamında, bu yıl içerisinde 3 bin 755 subay, 5 bin 375 astsubay, 13 bin 213 uzman erbaş, 20 binin üzerinde sözleşmeli er ve erbaş alımı yapması planlanıyor. 

MSB PERSONEL ALIMLARIYLA İLGİLİ SÜREÇ MSB.GOV.TR'DEN TAKİP EDİLEBİLİYOR 
Alımlarla ilgili tüm süreç Milli Savunma Bakanlığı'nın Personel Temin sayfasından takip edilebiliyor. Bu arada subay ve astsubay adaylarının yetiştirilmesi amacıyla kurulan Milli Savunma Üniversitesi'ne de çeşitli alımlar yapılıyor. 

MSÜ DENİZ HARP OKULU'NA ÖĞRENCİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

An itibariyle Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu'na öğrenci alımı gerçekleştiriliyor.  Milli Savunma Üniversitesi ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından daha önce yapılan duyuruda başvuru işlemlerinin 18 Ekim - 19 Kasım 2018 tarihleri arasında Milli Savunma Bakanlığı resmi sitesinden yapılacağı, başvuru yapacak adayların Üniversitelerin lisans programlarında eğitimini sürdüren 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri olması gerektiği, kadın kontenjanın bulunmadığı belirtilmişti.

DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN İNDİRMEYİ UNUTMA

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN