Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet güçlerimiz bölücü teröristlere göz açtırmıyor. MSB'den bugün yapılan açıklamada, üs bölgelerimize saldırı hazırlığındaki bölücü hainlerin tespit edilip imha edildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kuzey Irak'ta Avaşin Basyan bölgesine gerçekleştirilen hava harekatında 7 bölücü hainin yok edildiği bildirildi.

Bakanlığın sosyal medya hesapları üzerinden de yapılan bilgilendirmede, üs bölgelere saldırı hazırlığında olduğu belirtilen 7 bölücü teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirilmesinin yanı sıra, hainlere ait mağara ve sığınakların da Türk jetleri tarafından başarıyla etkisiz hale getirildiği vurgulandı. MSB açıklamasında, "Hava harekatı neticesinde, terör örgütüne ait mağara ve sığınaklar imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olan silahlı yedi bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Kamudan haberler, MSB duyuruları, gündemdeki son gelişmeler ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA