Kayseri'den Kahreden Şehit Haberi Geldi

Son dakika haberi: Kayseri 'de içinde uzman çavuşların bulunduğu araç kontrolden çıktı ve elektrik direğini çarptı. Feci kaza sonucu 1 askerimiz şehit oldu.

Kayseri'den Kahreden Şehit Haberi Geldi

Kahreden şehit haberi Kayseri 'den geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Kayseri - Niğde karayolu üzerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Bölgeden alınan son bilgilere göre, karayolu üzerinde meydana gelen feci trafik kazasında sürücüsü henüz tespit edilemeyen ve içerisinde uzman erbaşların olduğu 28 EH 365 plakalı otomobil, sürücüsünün, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı ve orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

Aracın konmtrolden çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasını görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini bölgede yaptıkları yaralılar Mehmet S., Gökay Ö. ve Özgen Ö.' yü ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi 'ne kaldırıldı Galabet ve tedavi altına aldı.

Hastanede tedavi altına alınan Piyade uzman erbaş Özgen Ö., burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralanan diğer askerlerin ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan jandarma ile polis ekipleri, kaza bölgesinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından hurdaya döndüğü görülen araç bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kamu haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, KPSS haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Kamubulteni.com | Ankara